Για τον εμπλουτισμένο κειμενογράφο της HTML

Διαθεσιμότητα: Έχετε απενεργοποιήσει τον επεξεργαστή κειμένου στο προφίλ σας

Ο εμπλουτισμένος κειμενογράφος της HTML παρέχει ένα περιβάλλον επεξεργασίας κειμένου εμπεδωμένο στην ιστοσελίδα σας για να σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε κείμενο με ένα διαισθητικό τρόπο, και να παράγεται HTML κώδικα.

Εκτός από το να μορφοποιεί κείμενο , αυτός ο κειμενογράφος παρέχει έναν αριθμό επιπλέον χαρακτηριστικών που μπορεί να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμα.

Επικολλήστε κείμενο από άλλες Εφαρμογές

  Μπορείτε να κόψετε και να επικολλήσετε εμπλουτισμένο κείμενο από άλλες εφαρμογές των Windows όπως το Microsoft Word απευθείας σε αυτό τον επεξεργαστή κειμένου, και ο σχηματισμός του κειμένου θα κρατηθεί. Απλά χρησιμοποιείστε τα κανονικά κουμπία για κόψιμο και επικόλληση στον browser σας (ή Control-C και Control-V).

Εισάγοντας εικόνες

  Εαν έχετε εικόνες που εμφανίζονται είδη σε κάποια ιστοσελίδα και είναι προσβάσιμες μέσω ενός συνδέσμου, μπορείτε να συμπεριλάβετε αυτές τις εικόνες στα κείμενα σας χρησιμοποιώντας το κουμπί "Insert Image".

Εισάγοντας πίνακες

  Για να προσθέσετε διάταξη στα κείμενα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί "Insert Tables"από την γραμμή εργαλείων.

Εισάγοντας συνδέσμους

  Για να δημιουργήσετε ένα καινούγριο σύνδεσμο, καταρχίν εισάγετε το κείμενο που θέλετε να γίνει σύνδεσμος. Στην συνέχεια επιλέξτε το και πατήστε στο κουμπί των συνδέσμων στην γραμμή εργαλείων. Γράψτε την δικτυακή διεύθυνση που θέλετε να είναι ο σύνδεσμος σας και έγινε!

Εισάγοντας φατσούλες (emoticons)

  Για να εισάγετε αυτά τα μικρά εικονίδια στα κείμενα σας, πατήστε σε ένα από αυτά στην γραμμή εργαλείων. Θα εμφανιστεί μια λίστα που σας πιτρέπει να διαλέξετε από τα ακόλουθα εικονίδια. (Εναλλακτικά, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον αντίστοιχο κώδικα απευθείς στο κείμενο σας και θα μετασχηματιστεί αργότερα όταν το κείμενο σας θα εμφανιστεί).

  χαμόγελο :-)
  μεγαλο χαμόγελο - γέλιο :-D
  κλείσιμο ματιού ;-)
  ανάμεικτο :-/
  σκεπτικό V-.
  γλώσσα έξω :-P
  χαλαρό B-)
  έγκριση ^-)
  ορθάνοικτα μάτια 8-)
  έκπληξη 8-o
  λύπη :-(
  στενοχώρια 8-.
  κοκκίνισμα από ντροπή :-I
  φιλία :-X
  κλόουν :o)
  μαύρο μάτι P-|
  θυμός 8-[
  νεκρός xx-P
  νοισταγμένος |-.
  διαβολικός }-]

Ταξινόμηση όλων των αρχείων βοήθειας